معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: پرسنل اورژانس زمانی که در حوادث خارج از بیمارستان سر صحنه حاضر می شوند نماد و نماینده وزارت بهداشت هستند و هر چقدر در صحنه خوش برخورد و توانمند باشند و از فناوری و نوآوری استفاده کنند، قطعا نماد وزارت بهداشت را در کشور اسلامی خودمان به نمایش گذاشته اند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: پرسنل اورژانس زمانی که در حوادث خارج از بیمارستان سر صحنه حاضر می شوند نماد و نماینده وزارت بهداشت هستند و هر چقدر در صحنه خوش برخورد و توانمند باشند و از فناوری و نوآوری استفاده کنند، قطعا نماد وزارت بهداشت را در کشور اسلامی خودمان به نمایش گذاشته اند.
به گزارش روابط عمومی اورژانس۱۱۵ استان و به نقل از وبدا، دکتر «یونس پناهی» در نخستین کنگره ملی نوآوری ها در اورژانس پیش بیمارستانی که صبح چهارشنبه ۲ اسفندماه، در سالن همایش های بین المللی رازی با حضور رئیس سازمان اورژانس کشور برگزار شد، گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کنار مسائل مربوط به آموزش و پژوهش و تامین نیاز های حوزه سلامت، موضوع درمان را به صورت ویژه دنبال می کند و زمانی که حوزه درمان را بررسی می کنیم متوجه می شویم که نماد درمان در حوزه سلامت در اورژانس نهفته است.
وی گفت: پرسنل اورژانس زمانی که در حوادث خارج از بیمارستان سر صحنه حاضر می شوند نماد و نماینده وزارت بهداشت هستند و هر چقدر در صحنه خوش برخورد و توانمند باشند و از فناوری و نوآوری استفاده کنند قطعا نماد وزارت بهداشت را در کشور اسلامی خودمان به نمایش گذاشته اند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اظهار داشت: در حوادثی که مربوط به اورژانس می شود همه مسائل به تنهایی به وزارت بهداشت مرتبط نمی شود و سازمان های دیگری از جمله وزارت راه، شهرداری، وزارت کشور و سازمان های دیگر در این حوادث دخیل هستند و عوامل مختلفی دست به دست هم می دهند تا موفقیت های اورژانس رقم می خورد.
دکتر پناهی ادامه داد: اورژانس پیش بیمارستانی با سابقه نزدیک به 47 سال، فعالیت های بسیار خوب و موثری در این سال ها داشته است و یکی از مهم ترین فعالیت های صورت گرفته، ایجاد مراکز ارتباطات و سامانه هایی است که با سامانه 115 در ارتباط هستند و کم شدن زمان رسیدن عوامل اورژانس به صحنه های حوادث از عوامل موثری بوده است که مورد توجه کشورهای مختلف و وزارت بهداشت است.
وی بیان داشت: یکی از فعالیت های بسیار خوبی که توسط سازمان اورژانس در حوزه پژوهش انجام شده است، راه اندازی شورای پژوهشی در سازمان اورژانس بوده است که از متخصصین طب اورژانس و پرسنل اورژانس دعوت می کنیم تا در این شورا و در این کمیته ها عضو شوند و به محتوای علمی بیفزاید.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در ادامه، استفاده از ظرفیت موسسه نیماد برای حمایت از طرح های تحقیقاتی را یکی دیگر از برنامه های معاونت تحقیقات عنوان کرد و گفت: در این موسسه کمیته ای با عنوان " حوادث، سوانح، بلایای طبیعی و سلامت محیط زیست " تشکیل شده و بودجه بسیار خوبی نیز به این کمیته اختصاص داده شده و حدود 80 درصد پروژه ها در این کمیته رشد داشته است و دانشگاه های علوم پزشکی نیز عضو این کمیته هستند.
دکتر پناهی اظهار داشت: از طرحی با عنوان " طراحی سامانه اورژانس هوشمند " برای ارائه خدمات پیش بیمارستانی که یکی از مهم ترین پروژه های ما می باشد حمایت های لازم را داشته ایم و می توانیم مدل های هوشمندسازی اورژانس پیش بیمارستانی را در کشور های پیشرفته و مترقی ببینیم و از آن ها استفاده نماییم.
وی در ادامه به دانشجویان رشته های اورژانس و رشته های مرتبط به اورژانس اشاره کرد و بیان داشت: دانشجویان رشته های مرتبط با اورژانس و از جمله دندانپزشکی و داروسازی می توانند پایان نامه های خود را در عرصه سازمان اورژانس کشور انتخاب کنند و این موضوع یکی از تاکیدات وزیر بهداشت است.
دکتر پناهی گفت :در برنامه هفتم توسعه کشور قول داده ایم که تا سال 1407سهم پایان نامه های مساله و ماموریت محور را که امروزه حدود 3 درصد است، به 20 درصد برسانیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در پایان گفت: متخصصین و پرسنل اورژانس می توانند در برنامه هفتم توسعه نقش موثری ایفا نمایند.